хрустка картопля Запечена з сиром пармезаном в духовці

хрустка картопля Запечена з сиром пармезаном в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

1/2 склянки нарізаної петрушки
1/2 склянки оливкової олії
1/3 склянки тертого сиру пармезан і трохи для посипання
1 ст л цибульного порошку
1 столова ложка часникового порошку
1 чайна ложка солі
1 чайна ложка чорного перцю
6-8 картоплин середнього розміру

хрустка картопля Запечена з сиром пармезаном в духовці покроковий рецепт

1. Вимийте і обсушіть картоплю, розріжте його навпіл і зробіть надрізи. У форму розміром 9х13 см додайте петрушку, оливкову олію, цибульний порошок, часниковий порошок, сіль, перець і тертий сир пармезан.

2. Змішайте всі інгредієнти в пасту, щоб покрити дно каструлі. Покладіть картоплю зрізом вниз. Посипте ще сиром і змастіть верх картоплі оливковою маслом.

3. Запікайте, не накриваючи кришкою, протягом 40 хвилин при 200 градусів. Поки картопля не стане хрустким зовні і м’яким внутри.

Відео рецепт 👇