Індійський гарбузовий суп-пюре з запечених овочів в духовці

Як смачно зробити Індійський гарбузовий суп-пюре з запечених овочів в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. ⠀Зберігайте до себе в скарбничку легких і смачних страв. Традиційний рецепт привезений з Індії. Пропорції з розрахунком на одну середню гарбуз

Інгредієнти

•Гарбуз (середня)
•Картопля-2 шт.
•Морква-1 шт.
•Помідор-2 шт.
•Вершкове масло – 20 гр. (2 шматочка)
•Лавровий лист
•Каррі-1 ч. л.
•Сіль за смаком.
•Вершки-200 мл
•Часник-3 зубчики.
•Ріпчаста цибуля -1 шт.

Індійський гарбузовий суп-пюре з запечених овочів в духовці покроковий рецепт

1. Нарізаємо гарбуз на дві частини, очищаємо від насіння і в середину в кожну половину кладемо по шматочку вершкового масла, лавровий лист, карі, подрібнений часник і сіль. На деко до гарбуз нарізаємо всі інші овочі. Відправляємо в духовку на 180 градусів на 50 минут.

2. Овочі вберуть в себе весь спектр пряних ароматів. Овочі готові. Описати аромат не вийде, це потрібно відчути. Всі пряні нотки в поєднаннях з маслом і спеціями, часником… мммм.

3. Занурюємо всі наші овочі в блендер, наливаємо 100 мл молока або води і подрібнюємо до кашоподібного состояния.

4. Овочеве пюре перекладаємо в каструлю додаємо 400 мл води, вершки. І проварюємо 25-30 хвилин на невеликому огне.

Відео рецепт 👇