Кабачкові оладки з вершковим сиром і часником на сковороді

Як приготувати смачні кабачкові оладки з вершковим сиром і часником на сковороді рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

(на 2-4 порції)

⠀невеликий кабачок (без шкірки і кісточок у мене заважив на 370г)
⠀100г вершкового сиру
⠀1 яйце
⠀сіль
⠀2 зубчики часнику
⠀1ч.л. спецій
⠀40г борошна

Кабачкові оладки з вершковим сиром і часником на сковороді покроковий рецепт

1. Кабачок почистити і натерти на крупній тертці. Посолити і віджати сік. Вершковий сир змішати з яйцем. Додати до кабачка, перемішати. Всипати сіль і специи.
2. Додати дрібно порізаний часник. До маси додати борошно і перемішати. ⠀ Добре розігріти сковороду на середньому огне.

3. Влити олію і смажити оладки на невеликому вогні до рум’яної скориночки з двох сторон.