Як зробити Класична фінська вуха з червоної риби з вершками рецепт простий і швидкий.
Інгредієнти
Сьомга 500-600 гр (можна взяти другу червону рибу)
Вода 1л
Молоко 200 мл
Вершки 200 мл
Картопля 3-4 шт
Морква 1 шт
Цибулина 1 шт
Помідор 1 шт
Чорний і запашний перець, сіль
Лавровий лист 2 листочка
Сік лимона
Борошно 1ст.л.
Класична фінська вуха з червоної риби з вершками покроковий рецепт
1. У каструлю наливаємо воду і ставимо на вогонь. Після закипання кладемо в неї порізану картоплю, велику розрізану навпіл цибулину, порізану на шматочки морковь.
2. Солимо, додаємо перець, лавровий лист і варимо хвилин 7-10. Додаємо порізану на шматочки рибу, мелкопорезанный помідор і вичавлюємо з лимона кілька крапель сока.
3. Варимо ще хвилин 7-10. У чашці змішуємо борошно, молоко і вершки. Перемішуємо до однорідності. Вливаємо в суп і кип’ятимо пару хвилин. Дістаємо цибулину, додаємо зелень.