Крем з шоколадною крихтою простий рецепт. На днях викладу повний рецепт нового торта, для якого буде потрібно цей крем.
Інгредієнти
•360 гр сирного сиру
•120 гр вершків 33%
•65 гр цукрової пудри
•25 гр темного або молочного шоколаду
Крем з шоколадною крихтою покроковий рецепт
1. Сир, вершки і пудру збити міксером до об’єднання, маса повинна стати щільною і матовою. Крем потрібно добре охладить.
2. Топимо шоколад в мікрохвильовці або на водяній бані. Розподіляємо тонкою ниткою з мішка на поверхню холодного крему. Він повинен застыть.
3. Якщо не застигає, приберіть в морозилку на пару хвилин. Потім вмішуємо шоколад, крем лопаткою. Я вводжу шоколад в крем в два заходи. Робіть як зручно вам.
4. Якщо хочете більш хрусткий шоколад, то темперируйте его.