Льодяники брязкальця з ізомальт з рідким центром

Льодяники брязкальця з ізомальт з рідким центром як зробити рецепт простий 💦 В наших формах можна готувати не тільки брязкальця, але і льодяники з начинкою!😱 Але оскільки ізомальт не любить вологу, без хитрощів тут не обійтися… Я довго думала як же ізолювати льодяник всередині, щоб він не помутнів, не зацукрувався і залишився абсолютно прозорим. І тут згадала про харчовий лак! Він же чудово захищає карамель від вологи і не змивається з поверхні🙏🏻

Інгредієнти

Форма для льодяників-брязкалець
Ізомальт Артикул: 11768
Харчовий лак
Харчової блиск
Пальник
Мед
Палички

Льодяники брязкальця з ізомальт з рідким центром покроковий рецепт

1. 1. Ізомальт висипте в сотейник з товстим дном розтопити.
2. Доведіть ізомальт до температури 160-165 градусів.
3. Зніміть з вогню, помішуйте поки не підуть майже всі бульбашки.
4. Вилийте ізомальт в форму, вставте палички поки ізомальт не застыл.

2. 5. Застиглі заготовки вийміть з форми, і злегка пройдіться пальником по поверхні, щоб вона стала прозорою.
6. За допомогою кисті покрийте внутрішню поверхню льодяника лаком. Дайте застыть.

3. 7. Мед (беріть самий рідкий і текучий) змішайте з харчовим блиском. Заповніть їм половинку яйця з бортиком.
8. Краєчки льодяника з паличкою прогрійте, і закрийте їм льодяник. Дайте застигнути.

Завдяки лаку льодяник залишиться красивим навіть через кілька днів😉✨

Відео рецепт 👇