Льодяники брязкальця з ізомальт з рідким центром як зробити рецепт простий 💦 В наших формах можна готувати не тільки брязкальця, але і льодяники з начинкою!😱 Але оскільки ізомальт не любить вологу, без хитрощів тут не обійтися… Я довго думала як же ізолювати льодяник всередині, щоб він не помутнів, не зацукрувався і залишився абсолютно прозорим. І тут згадала про харчовий лак! Він же чудово захищає карамель від вологи і не змивається з поверхні🙏🏻
Інгредієнти
Форма для льодяників-брязкалець
Ізомальт Артикул: 11768
Харчовий лак
Харчової блиск
Пальник
Мед
Палички
Льодяники брязкальця з ізомальт з рідким центром покроковий рецепт
1. 1. Ізомальт висипте в сотейник з товстим дном розтопити.
2. Доведіть ізомальт до температури 160-165 градусів.
3. Зніміть з вогню, помішуйте поки не підуть майже всі бульбашки.
4. Вилийте ізомальт в форму, вставте палички поки ізомальт не застыл.
2. Доведіть ізомальт до температури 160-165 градусів.
3. Зніміть з вогню, помішуйте поки не підуть майже всі бульбашки.
4. Вилийте ізомальт в форму, вставте палички поки ізомальт не застыл.
2. 5. Застиглі заготовки вийміть з форми, і злегка пройдіться пальником по поверхні, щоб вона стала прозорою.
6. За допомогою кисті покрийте внутрішню поверхню льодяника лаком. Дайте застыть.
6. За допомогою кисті покрийте внутрішню поверхню льодяника лаком. Дайте застыть.
3. 7. Мед (беріть самий рідкий і текучий) змішайте з харчовим блиском. Заповніть їм половинку яйця з бортиком.
8. Краєчки льодяника з паличкою прогрійте, і закрийте їм льодяник. Дайте застигнути.
8. Краєчки льодяника з паличкою прогрійте, і закрийте їм льодяник. Дайте застигнути.
Завдяки лаку льодяник залишиться красивим навіть через кілька днів😉✨
Відео рецепт 👇