Як зробити Локшину фунчоза з овочами і куркою на сковороді рецепт простий на сковороді. Можете поекспериментувати з овочами, а я зазвичай не заморачивась, готую за 10 хвилин з того, що є.
Інгредієнти
▪︎4 курячі стегенця (філе) ☝не грудка, стегно соковитіше і смачніше
▪︎1 морква
▪︎1 перчик раміро (можна болгарська)
▪︎100 р. фунчозы (пів пачки)
▪︎2 зубчики часничку
▪︎Сіль
▪︎Пакетик соусу для фунчозы Sen Soy
Продається в звичайних продуктових магазинах, я зазвичай беру в Ozon і відразу побільше. Зберігається він довго, а закінчується швидко.
▪︎Оливкова олія (рафінована) – для смаження
⠀
Можете ще додати стручкову квасолю або заморожений зелений горошок, але так мені здалося навіть ніжніше.🤗
Локшина фунчоза з овочами і куркою на сковороді покроковий рецепт
1. Перець і моркву нарізаємо довгою тонкою соломкою. Для моркви я зазвичай використовую спец. ніж для чищення/різання овочів (фото👉) в народі його ще називають – економкою🙈 ⠀ Філе стегна теж нарізаємо на невеликі довгасті шматочки. ⠀ Заливаємо фунчозу окропом на 5-7 хвилин. ⠀
2. А поки, швиденько обсмажуємо курочку на расколенной сковороді з оливковою олією (для смаження) з кожної сторони по 1,5 хвилини. Підсолюємо і залишаємо ненадовго в сторонці (вже не готуємо). ⠀ Промиваємо фунчозу холодної фільтрованої водою. Відкидаємо на друшляк. ⠀ Повертаємо курочку на середній огонь.
3. Закидаємо до неї овочі і видавлюємо часничок. Додаємо соус. Перемішуємо. Закидаємо фунчозу. Поки перемішуємо, готуємо всі разом ще 1-2 хвилини. І відразу розкладаємо по тарілочках. ⠀ Посипаємо дрібно нарубаної петрушкою/кінзою і обсмаженою кунжутом.
Відео рецепт 👇