Готуємо МАРИНОВАНІ ГРИБОЧКИ. ті самі, якими нас тато у відпустці пригощав )) Смачно і швидко. Маринуємо гриби печериці швидкого приготування найсмачніші простий рецепт домашній.
Інгредієнти
-печериці свіжі – 500г;
-часник – 3-4зубчика;
-масло рослинне – 1ст.л.;
-сіль – 1 год.л.;
-цукор – 1ст.л.;
-оцет 9% – 2ст.л;
-цибуля – 1шт;
-перець болгарський – 2шт
Маринуємо гриби печериці швидкого приготування покроковий рецепт
1. Печериці беріть дрібні, виглядають красивіше і зручніше є ) ⠀ Гриби відварити в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Відкинути на друшляк і остудити. ⠀
2. Маринад: олію, сіль, цукор, укусус і подрібнений часник перемішати. ⠀ В глибоку миску нарізати цибулю, болгарський перець, залити маринадом. Добре перемішати і пом’яти руками, щоб вони дали сік. ⠀
3. З’єднати з грибами. Перемішати. Прибрати під прес або під кришку в холодильник мінімум не 2 часа.
Відео рецепт 👇