Як смачно зробити М’ясні коржі в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
✅Вода-250 г
✅Молоко-250 р
✅Дріжджі-10 г
✅Сіль-1 ч. л
✅Цукор-1 ст. л
✅Борошно-750-800 р
✅Раст масло-70 г
ДЛЯ НАЧИНКИ
✅Фарш-600 г (будь)
✅Цибуля-1 шт
✅Раст масло для смаження-50 г
✅Сир-70 г (будь-який твердий)
✅Сіль і перець за смаком
М’ясні коржі в духовці покроковий рецепт
1. Дріжджі в мене швидкодіючі, тому відразу замішую тісто без опари. Замісити тісто. Накрити і залишити підніматися в теплому місці. Воно повинно збільшитися в 2-3 рази. Поки воно піднімається готуємо начинку. Фарш трохи обсмажити. Додати подрібнений в блендері лук.
2. Цибулю можна дрібно нарізати, так буде смачніше. (мої діти воліють подрібнений) Посолити і поперчити за смаком. Обсмажити до випаровування рідини. Вимкнути плиту і додати сир. Перемішати поки сир не розплавиться. Сир тут для скріплення фаршу. Він потім не буде вивалюватися при нарізуванні лепешки.
3. Дати охолонути. Фарш можна класти сирої, але тоді сік буде витікати в духовці. Тісто я розділила на 8 частин. Кожна частина по 150-155 р. Накрити і залишити на 10 хв. Далі легше буде начиняти. Кладемо начинку по 2 ст. л з гіркою. Добре закріплюємо краю. Знову ж під плівкою даємо піднятися 15 мин.
4. Далі як на відео трохи розплющуємо і робимо візерунки. Зверху змастити молоком і за бажанням посипати кунжутним насінням. Діаметр коржів у мене 16-17 див. Випікати в розігрітій до 210*С духовці 16-17 хв, до золотистого цвета.
Відео рецепт 👇