Як смачно зробити Ніжний дуже легкий меренговый рулет простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Найголовніше, готується він дуже швидко.
Не встиг приготувати торт заздалегідь на свято, щоб він просочився, не переживай, приготуй меренговый рулет, йому не потрібна просочення, достатньо охолодити в холодильнику трохи. Для мене це паличка-виручалочка на всі випадки життя. А головне ваші гості будуть в такому захваті.
З чого можна готувати меренговый рулет?
Сьогодні розберемо з чого ж можна приготувати меренговый рулет, а в галерею зібрали ідеї декору для натхнення:
🔹 Звичайні курячі яйця
Зазвичай на меренговый рулет необхідно 5-6 білків Яйця С0. Мінуси – потрапляння жовтка масу не взобьет, залишаються жовтки і найчастіше просто викидаються!
🔹 Зручне яйце
Зараз у багатьох магазинах можна знайти пляшечку вже з готовими білками або жовтками. Зручно – можна використовувати тільки один інгредієнт не думаючи, куди подіти другий. Мінуси – трохи дорожче яєць і обмежений термін зберігання
🔹 Альбумін
Являє собою ферментований сухий яєчний білок. Плюси – безпечний, великий термін зберігання, з ним меренга більш стабільна, збільшує термін зберігання десерту і утримує форму збитої маси.
Співвідношення до яєчного білку – 1 га альбуміну=5-7 грам білка
Як використовувати: розводимо в теплій рідині (30 градусів) в співвідношенні 1:8 або 1:10, точну інформацію дивіться на упаковці. Залишити на півгодини до повного розчинення і можна збивати!
🔹 Сместь «Ильмикс»
У складі суміші білок з високим піноутворенням, цукрова пудра, лимонна кислота і ванілін.
Співвідношення до розведення – 3 гр Ильмикс на 7 грам води
🔹 Аквафаба
Підходить для веганів, пп десертів.
Повністю рослинний продукт з нульовою калорійністю, але і корисних властивостей там теж немає. Мінуси – набагато вередливими білка, швидко відпадає і потребує стабілізації.
1 яєчний білок – 35-40 грам аквафабы.
Не встиг приготувати торт заздалегідь на свято, щоб він просочився, не переживай, приготуй меренговый рулет, йому не потрібна просочення, достатньо охолодити в холодильнику трохи. Для мене це паличка-виручалочка на всі випадки життя. А головне ваші гості будуть в такому захваті.
З чого можна готувати меренговый рулет?
Сьогодні розберемо з чого ж можна приготувати меренговый рулет, а в галерею зібрали ідеї декору для натхнення:
🔹 Звичайні курячі яйця
Зазвичай на меренговый рулет необхідно 5-6 білків Яйця С0. Мінуси – потрапляння жовтка масу не взобьет, залишаються жовтки і найчастіше просто викидаються!
🔹 Зручне яйце
Зараз у багатьох магазинах можна знайти пляшечку вже з готовими білками або жовтками. Зручно – можна використовувати тільки один інгредієнт не думаючи, куди подіти другий. Мінуси – трохи дорожче яєць і обмежений термін зберігання
🔹 Альбумін
Являє собою ферментований сухий яєчний білок. Плюси – безпечний, великий термін зберігання, з ним меренга більш стабільна, збільшує термін зберігання десерту і утримує форму збитої маси.
Співвідношення до яєчного білку – 1 га альбуміну=5-7 грам білка
Як використовувати: розводимо в теплій рідині (30 градусів) в співвідношенні 1:8 або 1:10, точну інформацію дивіться на упаковці. Залишити на півгодини до повного розчинення і можна збивати!
🔹 Сместь «Ильмикс»
У складі суміші білок з високим піноутворенням, цукрова пудра, лимонна кислота і ванілін.
Співвідношення до розведення – 3 гр Ильмикс на 7 грам води
🔹 Аквафаба
Підходить для веганів, пп десертів.
Повністю рослинний продукт з нульовою калорійністю, але і корисних властивостей там теж немає. Мінуси – набагато вередливими білка, швидко відпадає і потребує стабілізації.
1 яєчний білок – 35-40 грам аквафабы.
Інгредієнти
6 білків
300 гр. цукру
1 ч. л. лимонного соку
2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
горіхи, краще мигдаль
Для крему нам знадобиться:
250 гр. вершки 33%
250 гр. маскарпоне
пудра 3 ст. л.
Ягоди, найсмачніше з лохиною
Ніжний дуже легкий меренговый рулет покроковий рецепт
1. Білки відділяємо від жовтків. Починаємо їх збивати на невеликих обертах. Ставимо швидкість на максимум і потроху додаємо цукор. Збиваємо білки з цукром до міцних піків. Далі додаємо лимонну кислоту і крохмаль і ще раз збиваємо 20 секунд. ⠀
2. Розподіляємо наші білки по листу, попередньо покривши його пекарської папером з силіконовим просоченням, посипаємо корж мигдалем. ⠀ Розігріваємо духовку до 150 градусів і випікаємо наш корж 30 хвилин. ⠀ Остуджуємо, перевертаємо на силіконовий килимок, знімаємо пекарську папір. ⠀
3. Готуємо крем: збиваємо на середніх обертах вершки, сир, цукрову пудру близько 1 хвилини, можливо і трохи більше. Обережно!!! Не перебити!!! ⠀
4. Наносимо наш крем на корж, розподіляємо його, додаємо улюблені ягоди, звертаємо наш рулет. Прикрашаємо залишилися кремом і ягодами на ваш смак. ⠀ Не бійтеся, готуйте, рецепт реально дуже простий і готується легко і з’їдається дуже быстро.
Відео рецепт 👇