Паштет з печінки індички з портвейном

Як смачно зробити простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ще одна ідея для сніданку, обіду і вечері – паштет з печінки індички з портвейном. Він вміє все, що вам потрібно: зважувати, бути пароваркою або скороваркой, може подрібнити, як блендер або перемішати, як міксер. Хочете – суп зварить, хочете – десерт зробить. Я ось побажала паштет. Рецепт взяла з програми Bork, готувала порцію трохи більше запропонованою – люблю, щоб все було з розмахом!

Інгредієнти

100 г ріпчастої цибулі
100 г моркви
60 г стебла селери
3-4 зубчики часнику
40 мл оливкової олії
600 г печінки індички
2/3 ч. л. зіри
2/3 ч. л. мускатного горіха
1 ч. л. солі
400 мл портвейну
40 г вершкового масла 82,5%

Паштет з печінки індички з портвейном покроковий рецепт

1. Крупно нарубайте цибулю, часник, селеру і моркву. Обсмажте на оливковій олії, потім додайте порізану великими шматками печінку, і продовжуйте обжаривать.

2. Додайте спеції, перемішайте, додайте портвейн і варіть 8-10 хвилин до готовності. Подрібніть суміш до однорідного стану, додайте вершкове масло і перемешайте.
3. Дайте паштету повністю охолонути і подавайте зі свіжим хлібом, джемом і вершковим маслом.

4. * якщо ви готуєте з смартшефом, то просто користуйтесь підказками у рецепті – кладіть продукти у відповідності з тим, що пише вам додатку, решта смартшеф зробить за вас!

Відео рецепт 👇