Як смачно ПП зробити Торт «Мак-чорниця» простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
▪️Начинка:
▫️Чорниця заморожена – 200 гр
▫️Крохмаль кукурудзяний – 8 гр
▫️Лимонний сік – 1 ч. л.
▫️Підсолоджувач – 2 гр PrebioSweet ProFit (в 20 разів солодше цукру)
▪️Крем:⠀
▫️Сирний сир – 350 гр.
▫️М’який сир – 150 гр.
▫️Рікотта – 200 гр.
▫️Підсолоджувач – 5 гр PrebioSweet ProFit (в 20 разів солодше цукру)
ПП Торт «Мак-чорниця» покроковий рецепт
1. Начинка:
Чорницю розморозити і подрібнити у блендері. Перекласти в сотейник. Додати крохмаль, лимонний сік і підсолоджувач, змішати до однорідності. Поставити сотейник на середній вогонь. Постійно помішуючи, варити масу до загусання (4-5 хвилин). Перекласти в кондитерський мішок і прибрати в холодильник на стабілізацію на 5-6 часов.
Чорницю розморозити і подрібнити у блендері. Перекласти в сотейник. Додати крохмаль, лимонний сік і підсолоджувач, змішати до однорідності. Поставити сотейник на середній вогонь. Постійно помішуючи, варити масу до загусання (4-5 хвилин). Перекласти в кондитерський мішок і прибрати в холодильник на стабілізацію на 5-6 часов.
2. Крем:⠀
Рікотту можна замінити на сир, збитий в блендері до однорідності. Для крему об’єднати всі інгредієнти і збити міксером до однорідності. Перекласти в кондитерський крем мешок.
Рікотту можна замінити на сир, збитий в блендері до однорідності. Для крему об’єднати всі інгредієнти і збити міксером до однорідності. Перекласти в кондитерський крем мешок.
3. Просочення – за бажанням, я не робила)
Бісквіт виходить досить вологим, тому можна і без нее.
Бісквіт виходить досить вологим, тому можна і без нее.
4. Збірка торта. ⠀
Бісквіт розрізати на 3 рівні частини. ⠀ Перший викласти бісквіт, відсадити шар крему, вирівняти його, зробити бортики з крему по краях і відсадити начинку в центрі. ⠀ Другий викласти бісквіт і повторити те ж саме. Викласти третій бісквіт, з допомогою залишився крему зробити попереднє вирівнювання. ⠀ Покрити торт харчовою плівкою, зафіксувати розсувним кільцем і прибрати в холодильник на стабілізацію на 8-10 годин. ⠀ Зробити декор з желанию.
Бісквіт розрізати на 3 рівні частини. ⠀ Перший викласти бісквіт, відсадити шар крему, вирівняти його, зробити бортики з крему по краях і відсадити начинку в центрі. ⠀ Другий викласти бісквіт і повторити те ж саме. Викласти третій бісквіт, з допомогою залишився крему зробити попереднє вирівнювання. ⠀ Покрити торт харчовою плівкою, зафіксувати розсувним кільцем і прибрати в холодильник на стабілізацію на 8-10 годин. ⠀ Зробити декор з желанию.