ПП Торт у СВЧ за 10 хвилин

Як зробити ПП Торт у СВЧ за 10 хвилин рецепт простий. Хлопці, тортик мега приголомшливий смак неможливо передати словами🤤. Нежнеший бісквіт, який готується всього 4 хвилини і заварний крем – цей тортик хочеться їсти🤩. Мінімум інгредієнтів -максимум насолоди❤️


⠀⠀

Інгредієнти

Для бісквіта:
✔️яйце 1 шт
✔️підсолоджувач 8 гр
✔️молоко 50 гр
✔️борошно рисова 50 гр
✔️крохмаль кукурудзяний 7 гр
✔️олія кокосова (будь-яке рослинне) 10 гр
✔️сода 1 гр+щіпка лимонної кислоти+вода (можна розпушувач
2 гр)

Для крему:
✔️молоко 120 гр
✔️підсолоджувач 7 гр
✔️крохмаль кукурудзяний 6 гр
✔️яйце 1 шт
✔️сирний сир 15 гр

Просочення:
✔️молоко 15 гр
✔️підсолоджувач за смаком

КБЖУ на 100 гр👉175.6/7.1/7.8/19.1
Вага 320 гр

ПП Торт у СВЧ за 10 хвилин покроковий рецепт

1. Спочатку готуємо крем. Змішати яйце, молоко, підсолоджувач, крохмаль. Поставити на повільний вогонь, постійно примі, довести крем до загустіння. Крем остудить.

2. Для бісквіта змішати яйце, підсолоджувач (можна не збивати міксером, готувала і без міксера, все відмінно вийшло), молоко, борошно, крохмаль, ретельно перемішати. Додати масло. Окремо змішати соду і лимонну кислоту (чутливий), додати трохи води, піде реакція, відразу переливаємо в тісто, швидко перемешиваем.
3. Тісто перелити у форму (підійде контейнер для зберігання продуктів невеликий) (у мене 12 см), відправляємо в НВЧ на 4 хвилини до сухої зубочистки. Готовий бісквіт остудить.

4. У остиглий крем додати сирний сир, ретельно перемішати. Бісквіт проколоти в декількох місцях зубочисткою і просочити молоком з підсолоджувачем. Зверху викласти крем, посипати кокосовою стружкою. Наслаждаться.

Відео рецепт 👇