Швидкий Рибний суп з консервів з пшоном простий рецепт 👍 Іноді варю такий суп з рисом або локшиною павутинкою, але найбільше нам подобається з пшоном. Так мене навчила готувати цей суп моя мама😊
Інгредієнти
КБЖУ на 100 г 35/2/1/5
на 2-х л каструлю
Цибуля – 1 шт
Морква – 1 шт
Картопля – 400 г
Пшоно – 40 р
Рибна консерва (сайра, Сардинського, оселедець, горбуша тощо) – 1 б
Олія для смаження – 1 ст. л
Лавровий лист – 2 шт
Сіль, зелень – за смаком
Вода – 1,5 л
Рибний суп з консервів з пшоном покроковий рецепт
1. На сковороді або в каструлі з товстим дном, де будете варити суп обсмажити до м’якості цибулю з морквою. Додати картоплю, залити водою і довести до кипіння. Як закипить додати промите пшоно і лавровий лист.
2. Варити до готовності картоплі. З рибної консерви (у мене оселедець Доброфлот) злити жидкость.
3. За бажанням прибрати хребти(я завжди прибираю) і трохи розділити виделкою на більш дрібні шматочки, але не в кашу. Коли картопля буде готова, додати в суп рибу, посолити, додати зелень. Дати закипіти і можна вимикати. Приємного апетиту 😊
Відео рецепт 👇