Рисова каша з мясом, морквою і цибулею на сковороді

Рисова каша з м’ясом, морквою і цибулею на сковороді простий рецепт. Дуже проста в готуванні, але дуже смачна виходить каша👍🏻 Мені нагадує плов з дитячого садка.

Інгредієнти

Будь-яке м’ясо
Цибуля ріпчаста
Моркву
Рис
Сіль
Спеції за смаком

Рисова каша з м’ясом, морквою і цибулею на сковороді покроковий рецепт

1. Цибулю і моркву нарізати дрібними кубиками і злегка обсмажити на соняшниковій масле.

2. Потім до овочів додати дрібно нарізане м’ясо, додати пів склянки води і тушкувати під кришкою майже до готовності, за необхідності додавати ще воду.

3. Далі додати добре промитий рис і залити водою у співвідношенні 1 частина рису*2 частини води. Посолить.

4. Накрити кришкою, довести до кипіння і тушкувати під кришкою на повільному вогні до готовності риса.

Відео рецепт 👇