шоколадний Фондан рідкий

Шоколадний фондан рідкий – трансформер 🍫🤝🏼 Рецепта легше і смачніше – не знайти) Тому сміливо зберігаємо і готуємо) шоколадний Фондан з рідкою начинкою всередині простий рецепт.

Інгредієнти

Нам треба на 4 порції:
Вершкове масло – 110 гр
Шоколад – 100 гр
Цукор – 50 гр
Яйця – 2 шт.
Борошно – 40 гр
Какао – 15 гр

шоколадний Фондан рідкий покроковий рецепт

1. Розтопити масло з шоколадом будь-яким зручним способом, я роблю в мікрохвильовці за 15 секунд. Акуратно, якщо перетримати шоколад в мікрохвильовці – він піде грудками. Додати цукор, яйця, какао і борошно. Тісто виходить – ні рідке, ні густе – дивіться на відео)
2. Формочки змащуємо маслом і присипаємо какао – це щоб вони вилітали з форми прямо вам на тарілку) Випікаємо при 180 градусів 9-10 хвилин. Не довше, а то не буде рідкого центру) На відео показала, як вони виглядають після духовки. Так-то готове😀 Подавати з відром морозива🤝🏼🤤🍦

3. А тепер про трансформацію. Після охолодження в холодильнику він стає щільним і виходить злегка недопечений Брауні. Я обожнюю таку консистенцію. Ніжна, гладка, жувальна – просто вибух смакових сосочків))
4. Так само його можна випікати не 9-10 хвилин, а 20 – тоді у вас він пропечеться і буде повноцінний гарячий Брауні – раптом ви не любите рідку серединку. Десерт в формочці можна заморожувати і з нагоди розігрівати в мікрохвильовій печі – дуже зручно!

5. Так само можна зберігати в холодильнику) Їсти як холодним, але без рідкого центру, або після мікрохвильовки і з мороженнкой))

Відео рецепт 👇