Соковита куряча грудка з печерицями та шпинатом у вершках

Соковита куряча грудка з печерицями та шпинатом у вершках простий рецепт. Соковита, ніжна, естетична грудка. Готувати, звичайно, швидко і просто 😉

Інгредієнти

✅філе курячої грудки~ 500г
✅печериці – 300-400г;
✅шпинат – 50 г;
✅вершки – 200 мл (20%);
✅моцарелла~ 50г;
✅часник – 1-2 зубчики;
✅італійські/ прованські трави, чебрець;
✅сіль, перець- за смаком

Соковита куряча грудка з печерицями та шпинатом у вершках покроковий рецепт

1. Курячі грудки посипаємо травами, обсмажуємо на олії (у мене було топлене) до рум’яної скоринки з двох сторін (хвилини по 2 з кожної сторони). Солимо, перчимо. У тій же сковороді обсмажуємо нарізані печериці, додаємо тимьян.

2. Хвилин через 5 вливаємо теплі (можна гарячі) вершки і додаємо шпинат, солимо, перчимо. Повертаємо курячі грудки і доводимо до готовності на невеликому вогні під кришкою (~12 хв).

3. В кінці приготування розкладаємо шматочки моцарели, вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою, щоб моцарелла подтаяла.

Відео рецепт 👇