Цим рецептом зі мною поділився кухар відомого Московського ресторану. Результатом я дуже задоволений, рекомендую спробувати і вам 👍 Як зробити збірну м’ясну Солянку з яловичиною рецепт простий.
Інгредієнти
Я готував в каструлі об’ємом в 3 літри.⠀
Яловичина для бульйону – 600 г⠀
Цибуля – 1 шт (для бульйону)⠀
Морква – 1 шт (для бульйону)⠀
Сіль і перець – за смаком⠀
Огірки солоні – 300 г⠀
Лук – 130 г⠀
Морква – 120 г⠀
Оливкова олія – 1 ст л⠀
Томатна паста – 30 г⠀
Копченості – 300 г (у мене шийка, яловича вирізка/к, сардельки яловичі)⠀
Маслини – 15 г (порційно в тарілку)⠀
Лимон – 1 зубчик (порційно)⠀
Сметана – 1 ст л⠀
Зелень⠀
Солянка збірна м’ясна з яловичиною покроковий рецепт
1. М’ясо залити водою, поставити на слабкий вогонь, варити протягом 1.5 годин.⠀ Солоні огірки нарізати дрібною соломкою, закласти в кухлик, залити водою. Поставити на слабкий вогонь, гасити протягом 20 хв.⠀
2. Тим часом нарізати соломкою цибулю і моркву, обсмажити на оливковій олії. За 2-3 хвилини до готовності додати томатну пасту.⠀ У бульйон за 20 хвилин до готовності покласти крупно нарізані цибулю і моркву. Потім прибрати.⠀
3. У проціджений бульйон закласти обсмажені цибулю з морквою, тушковані огірки, лавровий лист, сіль і перець. Додати нарізані соломкою всі копченості.⠀ Проварити ще 2 хвилини і подавати з маслинами, лимоном, сметаною і зеленню.⠀ ⠀ Всім приємного апетиту, готуйте із задоволенням!
Відео рецепт 👇