Солянка збірна мясна з яловичиною

Цим рецептом зі мною поділився кухар відомого Московського ресторану. Результатом я дуже задоволений, рекомендую спробувати і вам 👍 Як зробити збірну м’ясну Солянку з яловичиною рецепт простий.

Інгредієнти

Я готував в каструлі об’ємом в 3 літри.⁣⁣⠀

Яловичина для бульйону – 600 г⁣⁣⠀
Цибуля – 1 шт (для бульйону)⁣⁣⠀
Морква – 1 шт (для бульйону)⁣⁣⠀
Сіль і перець – за смаком⁣⁣⠀
Огірки солоні – 300 г⁣⁣⠀
Лук – 130 г⁣⁣⠀
Морква – 120 г⁣⁣⠀
Оливкова олія – 1 ст л⁣⁣⠀
Томатна паста – 30 г⁣⁣⠀
Копченості – 300 г (у мене шийка, яловича вирізка/к, сардельки яловичі)⁣⁣⠀
Маслини – 15 г (порційно в тарілку)⁣⁣⠀
Лимон – 1 зубчик (порційно)⁣⁣⠀
Сметана – 1 ст л⁣⁣⠀
Зелень⁣⁣⠀

Солянка збірна м’ясна з яловичиною покроковий рецепт

1. М’ясо залити водою, поставити на слабкий вогонь, варити протягом 1.5 годин.⁣⁣⠀ Солоні огірки нарізати дрібною соломкою, закласти в кухлик, залити водою. Поставити на слабкий вогонь, гасити протягом 20 хв.⁣⁣⠀
2. Тим часом нарізати соломкою цибулю і моркву, обсмажити на оливковій олії. За 2-3 хвилини до готовності додати томатну пасту.⁣⁣⠀ У бульйон за 20 хвилин до готовності покласти крупно нарізані цибулю і моркву. Потім прибрати.⁣⁣⠀
3. У проціджений бульйон закласти обсмажені цибулю з морквою, тушковані огірки, лавровий лист, сіль і перець. Додати нарізані соломкою всі копченості.⁣⁣⠀ Проварити ще 2 хвилини і подавати з маслинами, лимоном, сметаною і зеленню.⁣⁣⠀ ⁣⁣⠀ Всім приємного апетиту, готуйте із задоволенням!

Відео рецепт 👇