Як зробити суп лагман з яловичини з локшиною в домашніх умовах рецепт. Льоша просив лагман з минулого тижня. На цьому він став просто нависає наді мною, супив брови і лагман вже вимагав. Я здалася. Быбора особливого не було, коли сьогодні вранці я запитала, що приготувати на обід? Я навіть сперечатися не стала і пішла купувати м’ясо, макарони й овочі. Отже, для смачного лагман запасіться.
Інгредієнти
Яловичиною. Грам 800-900 буде достатньо.
Локшиною. Можна знайти спеціальну для лагмана, а можна купити “Тальятелле”.
Капусти беремо 200-250 гр
Помідор 3 великі штуки
Балкарського перцю 3 шт
Картоплі 3 шт
2 великі цибулини
3 великі моркви
Великий пучок зелені (петрушка, кінза, кріп)
Пару лаврових листів
Перець чорний і червоний
Приправи для м’яса
Олію слив 1ст.л з гіркою
Масло ростить. 5-6 ст. л
Суп лагман з яловичини з локшиною в домашніх умовах покроковий рецепт
1. М’ясо миємо й нарізаємо на невеликі шматочки. Обсмажуємо його в казані на суміші вершкового і рослинного масел. Рідина в м’ясі выпариваем і обсмажуємо до золотавої скоринки. Поки м’ясо смажиться нарізаємо всі овочі кубиками. Ну гаразд, гаразд капусту можна просто нашаткувати, а не вирізати з неї кубики 🤣.
2. Вибачте, відволіклася. Коли м’ясо присмажилося додаємо по черзі в казан всі овочі. Після додавання кожного овоча, перемішуємо суміш і даємо їй обсмажитися 3 хвилинки. Тільки після цього додаємо наступну. Морква, цибуля, перець, капуста, помідори, картопля, половину мелкопорезанный зелені. Нічого не забули?
3. Відмінно, тоді тушкуємо все разом хвилин 5. Додаємо гарячу воду. Я налила 1,5 л, але можна більше якщо хочете, що б бульйону було побільше. Солимо, перчимо, кладемо лавровий лист і спеції. Зменшуємо вогонь і варимо 20 хвилин до повної готовності овощей.
4. Потім додаємо залишки посіченою зелені, пробуємо на сіль і залишаємо ще на 5 хвилин. В цей час в окремій каструлі варимо локшину до готовності. У тарілку накладаємо локшину, зверху наливають бульйон з м’ясом і овочами і подаємо до столу.
Відео рецепт 👇