Суп локшина на курячому бульйоні

Як смачно зробити Суп локшина на курячому бульйоні простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

•Курка – 1 шт.
•Цибуля ріпчаста – 1 шт.
•Морква – 2 шт.
•Стебло селери – 3 шт.
•Часник – 3 зубчики
•Рослинна олія – 20 мл
•Вершкове масло – 1 ст. л.
•Сіль, перець – за смаком.
•Локшина будь – 250 р.

Інгредієнти для бульйону:
•Курячий каркас
•Цибуля ріпчаста – 1 шт.
•Морква – 1 шт.
•Стебло селери – 2 шт.
•Лавровий лист – 2 шт.
•Сіль, перець за смаком.

Суп локшина на курячому бульйоні покроковий рецепт

1. Для початку займемося приготуванням бульйону. Разделаем курку, з гомілки і стегон знімаємо кістки. Курячий каркас і кістки викладаємо на деко разом з усіма овочами і відправляємо в духовку розігріту до 200 градусів на 25-30 хвилин, завдяки цій дії бульйон вийде більш насичений і цікавий за смаком. Дістаємо кістки і овочі з духовки і відправляємо в каструлю, додамо сіль, перець і лавровий лист.

2. Заливаємо ~ 3 літра холодної води і доводимо до кипіння, як тільки вода закипіла зменшуємо вогонь і варимо на помірній температурі, щоб вода ледь кипіло, варимо бульйон 60-90 хвилин. Філе і стегна обсмажуємо в тій же каструлі, де будемо збирати суп, до легкої рум’яного кольору, по 2 хвилини з кожного боку. Далі туди ж додамо вершкову олію і обсмажуємо всі овочі до легкої прозрачности.

3. Заливаємо вже готовий, проціджений бульйон в каструлю до овочів, знову доводимо до легкого кипіння і відправляємо туди шматочки курки, варимо цілком ~ 20 хвилин, після чого дістаємо і нарізаємо на невеликі шматочки і повертаємо назад в суп, гарненько все перемішуємо і пробуємо на сіль, перець. Локшину краще варити окремо інакше бульйон вийде більш мутний, варіть на 2-3 хвилини менше зазначеного часу на упаковці. При подачі спочатку викладаємо локшину, а потім заливаємо суп, я прикрасив листям свіжої м’яти, вийшло дуже свіжо і вкусно.

Відео рецепт 👇