Суп з фрикадельками, локшиною і білою квасолею

Як смачно зробити Суп з фрикадельками, локшиною і білою квасолею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже смачний, насичений і зігріваючий. Ідеально для осені)

Інгредієнти

Для фрикадельок:
М’ясний фарш (яловичина+баранина) – 500 гр
Кінза нарізана – 2 ст. л.
натертий Часник – 1 зуб
Лук ріпчаста (дрібно нарізаний) – 0,5 шт
Сіль – за смаком
Перець чорний – за смаком

Для піджарки:
Масло вершкове – 2 ст. л.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Морква – 1 шт
Болгарський перець – 1 шт
Помідор – 1 шт
Паприка мелена – 1 ч. л.

Для бульйону:
Вода – 2 літри
Квасоля біла (консервована) – 1 банка
Локшина широка (суха) – 100 гр
Картопля – 2 шт
Зелень – 15 гр
Лавровий лист – 1 шт
Цукор – 0,5 ч. л.
Сіль – за смаком
Перець чорний – за смаком

Суп з фрикадельками, локшиною і білою квасолею покроковий рецепт

1. Змішати всі інгредієнти для фаршу, наліпити фрикадельки розміром з волоський горіх. Для піджарки – у сковороді розігріти вершкове масло. Покласти нарізану моркву, болгарський перець кубиками, цибулю ріпчасту півкільцями – перемішати, смажити до м’якості овощей.
2. Всипати паприку, додати нарізаний кубиками помідор, тушкувати все разом кілька хвилин. Варимо суп: У каструлі довести до кипіння воду, покласти підготовлену піджарку, картопля, нарізаний кубиками.
3. Варимо до готовності картоплі. Додаємо в суп фрикадельки, дати закипіти, варимо 10 хвилин. Додати консервовану квасолю білу, суху локшину, всипати цукор (щоб збити кислоту томатів).
4. Покласти лавровий лист, дати закипіти, варити до готовності локшини. В самому кінці додати нарізану зелень, вимкнути вогонь, дати супу «віддихатися» 10 хвилин і можна подавать.