Торт Черепаха зі сметаною кремом

Як зробити Торт Черепаха зі сметаною кремом рецепт простий і швидкий. ❤ У 80-90-х роках минулого століття він був мегапопулярний в нашій країні. Здавалося, жодне дитяче свято в радянський час не обходився без класичного торта Черепаха завдяки незвичайній простоті рецепта. Сьогодні я вам розповім як приготувати найсмачніший змішаний крем, без відважування сметани і тд… при цьому цей крем ТОЧНО просочить ваші коржики і торт буде просто ТАНУТИ в роті.

Інгредієнти

Тісто:
Яйце 6 шт
Цукор 1.5 склянки
Борошно 2 склянки
Какао 1.5 ст ложки
Розпушувач 10 гр

Крем:
Вершкове масло 200 гр
Цукор 2 склянки
Сметана 20% 800 гр

Глазур:
Вершки 10% 50 гр
Шоколад 50 гр

Торт Черепаха зі сметаною кремом покроковий рецепт

1. Тісто:
Яйця збити на сильній швидкості міксера з цукром до пишної білої маси, як для класичного бісквіта. Борошно змішати з розпушувачем і какао і додати до яєць знизивши швидкість міксера на середню перемішати всі інгредієнти. На деко застелений пергаментом (змастіть маслом пергамент) або силіконовим килимком викладаємо по 0.5 ст ложки тіста на відстані. Випікаємо при температурі 180°C 8-10 хвилин. У мене вийшло 4 дека коржиков.
2. Крем:
Обящательно робити строго за рецептом, інакше отримаєте на крем, а сметану з шматочками масла…. Отже ДУЖЕ ДУЖЕ ДУЖЕ м’яке (не розтоплене, а м’яке) вершкове масло збити міксером, додати цукор і збивати 8-10 хвилин, поки маса не збільшиться в об’ємі і не стане білою, схожою на повітряний крем. Тільки коли ваше масло з цукром ВЗБИЛОСЬ додаємо сметану і збиваємо буквально до об’єднання маси. Наш крем готовий. Занурюємо в крем коржики і збираємо наш тортик, робимо мордочку, лапки і звичайно хвостик….

3. Глазур:
Вершки розігріти до дуже гарячого стану, додати шоколад і перемішати. Перекладаємо глазур в пакет, відрізаємо дуууже маленьку дірочку і робимо візерунки, а так само оченята нашої черепашке.