Тушкована картопля з бараниною, цибулею і перцем на сковороді

Як смачно зробити Тушковану картоплю з бараниною, цибулею і перцем на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Доброго часу доби, друзі! Просто, Смачно, Ситно!

Інгредієнти

Баранина
Лук – та по більше 👌
Болгарський перець – за бажанням
Сіль, ч. м. перець, листовий чебрець -щіпку, Зіра-щіпку, паприка
Рослинна олія

Тушкована картопля з бараниною, цибулею і перцем на сковороді покроковий рецепт

1. М’ясо солимо, тушкуємо до готовності, додаємо рослинне масло, обсмажуємо м’ясо з цибулею, спеціями та перцем.

2. В цей час, в окремій сковороді смажимо на великому вогні картоплю з сіллю і паприкою до рум’яності, з’єднуємо м’ясо і картоплю, додаємо трішки воды.

3. І під кришкою хвилин 10 залишаємо ще… на маленькому вогні, вимикаємо і подаємо до столу дуже смачне, чисто домашнє, ситне блюдо. Приємного всім апетиту!

Відео рецепт 👇