Як зробити дуже смачний кращий веганські Гарбузовий торт з кремом з гарбуза рецепт простий.
Інгредієнти
Мука зеленої гречки — 135г
Гарбузове насіння мелені в кавомолці — 35г
Вівсяне борошно — 45г
Сіль — щіпка
Розпушувач — 5г
Кориця — 1 год. л.
Імбир — 1чл
Мускатний горіх — щіпка
Гарбузове пюре 80г
Тертий гарбуз або яблуко – 100г
Кокосове/рослинне масло —50г
Рослинна молоко — 50г
Яблучний оцет -0,5 ч. л
Сироп топінамбура — 120г
Гарбузовий крем:
Гарбузове пюре — 90г
Пюре маракуї 30г (можна взяти сік від свіжої маракуї)
Кокосове молоко — 120г
Кукурудзяний крохмаль — 20г
Сироп топінамбура 100г
Веганські гарбузовий торт з кремом з гарбуза покроковий рецепт
1. змішуємо Сухі між собою в одній чаші і окремо рідкі. До сухим додаємо рідкі, замішуємо тісто, додаємо терту гарбуз або яблуко. Викладаємо тісто у форму діаметром 14-16 см, тут на 2 таких бісквіта. Випікаємо при 165 С близько 20-25 хвилин, перевіряйте на суху зубочистку.
2. Гарбузовий крем:
В сотейнику підігріваємо до 40 З сироп, молоко, гарбузове пюре і сік маракуйї .вливаємо в чашу до крохмалю в 2 прийоми, добре розмішуючи віночком, щоб не було грудочок Повертаємо рідина в сотейник .додатково процідивши через сито. Уварюють до загущення, остуджуємо і використовуємо
В сотейнику підігріваємо до 40 З сироп, молоко, гарбузове пюре і сік маракуйї .вливаємо в чашу до крохмалю в 2 прийоми, добре розмішуючи віночком, щоб не було грудочок Повертаємо рідина в сотейник .додатково процідивши через сито. Уварюють до загущення, остуджуємо і використовуємо