Відкриті пиріжки з тіста філо і фаршем

Здивуйте своїх гостей! Диво в духовці. Як зробити Відкриті пиріжки з тіста філо і фаршем рецепт простий в духовці. Всім доброго дня, друзі! Сьогодні з Вами хочу поділитися рецептом гарячого страви з тіста Філо. Готується в духовці. Для приготування начинки нам знадобляться: фарш, дрібно нарізані кріп, цибулю, помідор.

Інгредієнти

Для тіста (я використовувала готове тісто Філо):
Борошно – 2-2.5 склянки
Молоко – 100 гр.
Рослинне масло – 100 гр.
Яйця – 2 шт.
Вершкове масло для змазування тіста – 200 гр.
Крохмаль кукурудзяний/картопляний – для розкочування тіста.

Для начинки:
Фарш – 400-500 гр.
Кріп – 1 пучок
Цибуля – 1 шт.
Помідор – 1-2 шт. (середні)
Сіль, перець – за смаком.

Відкриті пиріжки з тіста філо і фаршем покроковий рецепт

1. Розтоплене вершкове масло і сир. Також потрібно тісто Філо. Я купила готове тісто в магазині. Якщо Ви не знайдете в магазині тісто, то можна зробити своїми руками. Рецепт тіста Філо я залишу в описі під відео. З тіста Філо в основному готують Турецькі страви, такі як пахлава. Дуже тонке тісто з крохмалем. Тепер почнемо готувати. З початку, у фарш кладемо кріп. Потім кладемо томати. Кладемо цибулю. Кладемо перець і добре перемішуємо. Сіль кладемо за смаком і добре перемішуємо. Друзі, в начинку в тісто Філо можна використовувати фарш або сыр.

2. Все на ваш розсуд. Якщо є обидва продукту, то можна їх перемішати і додати в тісто. Тепер беремо тісто Філо. Тісто лежало в морозильнику. Є порвані місця, але це нічого страшного. Тісто змащуємо розтопленим вершковим маслом. Беремо трохи начинки. Кладемо її на край тіста. Потім загортаємо, як рулет. Сильно багато класти не треба, щоб добре можна було загорнути. Тепер загортаємо. До кінця не завертайте. Робимо круглим. Тепер беремо його і перекладаємо на деко, застелений пергаментним папером. І так робимо з остальными.

3. Друзі, подивіться, у нас вийшла ось така краса. У мене вийшло 9 штук. Все залежить від філо тесту. У Вас може бути більше штук. Я не додала всю начинку. Решту начинку добре перемішуємо. Ми додамо в середину тіста. Поки що можна розігріти духовку до 180 градусів. Потім поставимо в розігріту духовку. Перед тим як поставити в духовку, краї тіста змащуємо розтопленим вершковим маслом. Якщо не змастити вершковим маслом, то краї будуть дуже твердыми.

4. Друзі, готуємо 40 хвилин при температурі 180 градусів. Краї повинні підрум’яняться і повністю приготуватися м’ясо. Я заздалегідь розігріла духовку і тепер ставимо деко в духовку. Друзі, у нас їжа приготувалася. Вийшло чудово. Зараз покажу як пропеклося в середині. Шикарний Аромат. Смак чудовий! Схоже чимось на Борек. Не знаю, як пояснити. Вам потрібно приготувати. Зовні вийшло хрустким, а всередині дуже м’яким. Мені дуже сподобався смак начинки.