Яблучні панкейкі з мигдальним молоком

Готуємо смачні яблучні панкейкі з мигдальним молоком рецепт. Панкейкі один із самих популярних варіантів для сніданку. Так чому б не привнести в звичний сніданок дійсно осінню нотку.

Інгредієнти

На 5 великих панкейків.

– яблуко 1 шт.,
– яблучне пюре(можна дитяче) 90 гр.,
– молоко(у мене мигдальне), 100 мл.,
– яйце куряче 1 шт.,
– борошно на ваш смак
– сіль щіпка,
– кориця 1 ч. ложка,
– розпушувач 1 ч. ложка,
– підсолоджувач на ваш смак,
– олія для смаження.

Для максимально пишною текстури можна додати 1 ч. ложку соди+оцет.

Яблучні панкейкі з мигдальним молоком покроковий рецепт

1. Яблуко ріжемо впоперек на гуртки по 1 див. Акуратно вирізаємо з кожного серцевину. Ставимо або в духовку на 10 хвилин при 180 °C, або в мікрохвильову піч на 1,5 хв. Тепер готуємо тісто. Яйце легко збиваємо з молоком і яблучним пюре, додаємо сіль і подсластитель.
2. Просіваємо в яєчну суміш борошно з розпушувачем і корицею. Замішуємо тісто як пор. густоти сметана. Починаємо смажити на добре розігріту сковороду з рослинним маслом, викладаємо трохи тіста, розподіляємо тонким слоем.

3. Викладаємо в центр часточку яблука і зверху додаємо ще трохи тесту (яблуко має бути повністю покрито тестом) смажимо на пор. вогні під кришкою, як звичайні панкейки.