Ті самі яйця, які підкорили журі на кулінарному поєдинку. Впевнена, всі будуть у захваті! Спробуйте обов’язково! Яйця для прикраси паски на великдень своїми руками рецепт простий.
Інгредієнти
Для бісквіта:
борошно – 70 р
цукор – 90 г
какао – 20 г
розпушувач – 0.5 ч. л
сіль – 1/4 ч. л
кефір – 70 р
молоко – 50 г
рослинна олія без запаху – 25 р
яйце(с2) – 1 шт
Для глазурі:
шоколад білий – 150 г
рослинна олія без запаху – 15 р
какао масло – 15 г
І сирний сир ~ 100-150 г
Яйця для прикраси паски на великдень покроковий рецепт
1. Всі інгредієнти для бісквіта збиваємо міксером, виливаємо у форму для запікання і ставимо в розігріту духовку при 180 гр на 15-20 хв. *можете взяти за основу будь-шоколадний бісквіт. Далі, ламаємо бісквіт. Додаємо поступово сирний сир (можна трохи підігріти в мікрохвильовій печі, так буде легше змішуватися з бісквітом). Маса повинна вийти схожа на пластилін. Ліпимо яички.
2. Вставляємо в кожне зубочистку. І ставимо в морозилку на 1-3 години, що повністю застигли. Шоколад з какао маслом (можна не додавати) розтоплюємо в мікрохвильовці (або на водяній бані). Періодично перемішуємо, щоб не підгорів. Додаємо рослинне масло, барвники по желанию.
3. Занурюємо крижане яйце в теплий шоколад, трошки стряхиваем і ставимо на пінопласт. Застигає дуже швидко. Можна зробити золоті цятки. Для цього харчової кандурин змішуємо з коньяком або горілкою і разбрызгиваем зверху на яйца.
4. Ось так просто можна дуже красиво оформити паски, кекси. А можна подати шоколадні яйця окремо. Це неймовірно смачний десерт. Треба обов’язково спробувати!