Заливний капустяний пиріг на кефірі на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
Кефір 1ст (250мл)
Яйце 2шт
Борошно 1ст
Сода 0,5 ч. л
Сіль 0,5 ч. л
Капуста тушкована 300гр
Масло рослинне 2ст.л
Заливний капустяний пиріг на кефірі на сковороді покроковий рецепт
1. В чашу перелити кефір кімнатної температури, додати соду і дати постояти хвилин 10,щоб сода з кефіром вступили в реакцію. Додати яйця, перемішати. Додати борошно, замісити тесто.
2. У тісто додаємо готову начинку, добре перемішати. Сковороду з товстим дном, поставити на вогонь, добре про гріти, потім зменшуємо до самого мінімуму. У тісто додати рослинне масло, перемеш.
3. Перелити тісто на сковороду, накриваємо кришкою і на самій мінімальній температурі смажимо пиріг близько 10-15 хвилин. З допомогою тарілки або обробної дошки перевернути пиріг і посмажити з іншого боку, теж близько 15 минут.
Відео рецепт 👇