Запечена картопля зі спеціями в духовці

Як приготувати картоплю, щоб він мав хрустку скоринку і добре пропікся всередині? Запечена картопля зі спеціями в духовці простий рецепт. Картоплю, приготовану за таким рецептом, завжди буде гарним і смачним. Він добре пропікається, а також просочується різними приправами і часником – пальчики оближеш! Можна приступити!

Інгредієнти

🔹 картопля – 1 кг
🔹 масло – 5 ст. л.
🔹паприка солодка – 1 ч. л.
🔹 куркума – 1 ч. л.
🔹 сухий часник – 1\3 ч. л.
🔹 суха гірчиця – 1\2 ч. л.
🔹 сіль – 1\2 ч. л. – 1 ч. л. (залежить від ваших смакових уподобань)
🔹 суміш спецій для картоплі (майоран, кріп, коріандр, чорний перець).

Запечена картопля зі спеціями в духовці покроковий рецепт

1. Картоплю потрібно очистити, вимити і порізати скибочками. А далі – головний секрет приготування картоплі з хрусткою скоринкою! Картоплю потрібно пересипати в каструлю, залити окропом і варити з моменту закипання протягом 3-4 минут.
2. Відключити і злити воду. В окремому посуді змішати всі спеції із маслом і висипати отриману суміш на картоплю, добре перемішати, пересипати картоплю на деко і поставити в духову камеру.
3. Випікати протягом 20-30 хв при температурі 200-220 градусів. Подавати гарячим. Дуже смачно зі сметанним соусом. Чималу роль в даному процесі відіграє правильно підібрана духова камера.