Як смачно зробити Ананасовий тарт татен від Брі з відчайдушних домогосподарок простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.😍 Соковитий і ароматний пиріг з ананасами, неможливо пройти повз.😋 Остиглим ріжеться простіше, не так кришиться, але як дочекатися, поки він охолоне?😄
Інгредієнти
на форму діаметром 22 см:
▫️Кільця анананса 5-6 штук
▫️Вершкове масло – 120 г
▫️Цукор – 120 г
▫️Яйця С0 – 2 шт.
▫️Сік ананасовий – 100 г
▫️Борошно – 240 р
▫️Розпушувач – 8 р
▫️Сіль – 1/2 ч. л
▫️Тростинний цукор і вершкове масло для основи
Ананасовий тарт татен від Брі з відчайдушних домогосподарок покроковий рецепт
1. Масло кімнатної температури збити з цукром і сіллю. Додати по одному яйця кімнатної температури, щоразу перемішуючи міксером. Додати ананасовий сік, перемішати. Просіяти борошно з розпушувачем, перемешать.
2. Дно форми змастити щільним шаром вершкового масла кімнатної температури. Зверху посипати тростинним цукром так, щоб він покрив все масло. На цукор викласти кільця ананаса (зайву рідину з них прибрати) і зверху рівномірно розподілити тесто.
3. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 45-55 хвилин до сухої зубочистки. Якщо у вас роз’ємна форма, то її краще поставити на деко, тк цукор з маслом може витікати. Після дати охолонути хвилин 10 і перевернути на тарелку.