Кокосовий торт Баунті зі сметанним кремом простий рецепт. Ніжні, смачні коржі, обкладений крем, раджу обов’язково готувати ❤️👌
Інгредієнти
Для шоколадного бісквіта
Яйце 4 шт
Борошно 250 г
Цукор 180 р
Молоко 200 мл(окріп)
Рослинна олія 100 мл
Какао 3 ст/л
Розпушувач 1,5 г/л
Сода 0,5 год/л
Крем
400 г сметана (20% і вище)
Заварний крем -500 г(1 яйця, 3 ст/л крохмалю, 180 г цукру, 500 мл молока)
200г кокосова стружка
2 г/л желатин (розчинити з 100 мл водою)
Кокосовий торт Баунті зі сметанним кремом покроковий рецепт
1. Яйця з цукром збивати до білого. Додаємо масло і кип’ячене молоко, просіваємо борошно і какао, розпушувач і соди, ретельно перемішати до однорідності. Випікаємо за 2 рази при 170 – 180 градусів духовці. Готуємо крем: готуємо будь заварний крем залишаємо, щоб остыл.
2. Желатин з водою перемішаємо і залишаємо на 15-20 хвилин. Сметана збиваємо, поступово додаємо остиглий заварний крем , желатин, збиваємо міксером до однорідності, додаємо кокосова стружка і самий смачний крем готов.
3. Готові бісквіти охолодити на решітці. Охолоджені коржі розрізати уздовж. Виходить 4 рівні коржі. Збираємо тортик, як показала на відео 👌 всі коржі приєднуємо кремом по черзі 👌.
4. Відправляємо в холодильник на 5-6 годин, потім змащуємо шоколадною глазур’ю і насолоджуватися 🤤
Відео рецепт 👇