Курка в вершково грибному соусі на сковороді

Як смачно зробити Курка в вершково грибному соусі на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Вечеря за 20 хв. Виходить ну дуже ніжна і смачна, а соус просто ммм!

Інгредієнти

Куряче філе (у мене філе стегна) – 700 гр
Цибулина
Печериці – 150 гр
Вершки – 200 гр
Сіль, перець
Зелень і спеції за смаком

Курка в вершково грибному соусі на сковороді покроковий рецепт

1. Смажимо курочку за 4-5 хв до рум’яності, солимо і перчимо, прибираємо зі сковорідки. Смажимо цибулю пару минут.

2. Додаємо печериці, смажимо 5 хв. Додаємо вершки, курочку і тушкуємо 5 хв. – все готове, додайте зелень і спеції за вкусу.

3. Поради:
– гриби не мою, тільки чищу, так вони будуть золотисті
– вершки беру пармалант 23% щоб не шарувалися. Або у звичайні вершки 200 гр. чайну ложку крохмалю, замішати до однорідності і влити в сковорідку

Відео рецепт 👇