Морквяно сирний рулет з манго і апельсином

Рецепт морквяного сирного рулету з манго і апельсином простий.

Інгредієнти

На деко 30х40 см

Сирна начинка з манго
300 г сиру
100 г увареного пюре манго
100 г цукру
12 г кукурудзяного крохмалю
50 г яйця (1 шт)
50 г сметани 20%

Морквяний бісквіт з горішками.
180 г цукру
100 г яйця (приблизно 2 шт)
100 г моркви
100 г борошна
5 г розпушувача
40 г вершкового масла
40 г рослинного масла
40 г волоського горіха
Цедра 1 апельсина
Мелена кориця, гвоздика, імбир – за бажанням
2 г солі

Морквяно сирний рулет з манго і апельсином покроковий рецепт

1. Сирна начинка з манго.
1. Перемішуємо всі інгредієнти разом, пробиваємо блендером до однорідності.
2. Розподіляємо за формою, простеленной силіконовим килимком (бортики можна зробити з фольги, пергаменту або використовувати спеціальну форму).

2. Морквяний бісквіт з горішками.
1. Збиваємо яйця з цукром до пишності й посвітління.
2. Додаємо сухі інгредієнти, і натерту цедру і віджату морква, вимішуємо.
3. Додаємо рослинне і розтоплене вершкове масло, перемішуємо
4. Додаємо дрібно нарубані горіхи, знову перемішуємо.
5. Розподіляємо тісто по начинці, випікаємо при 180 ° С протягом 25-30 хвилин (час випікання залежить від потужності вашої духовки).
6. Дістаємо з духовки, знімаємо з дека і згортаємо рулет, залишаємо повністю охолонути і нарезаем.

Відео рецепт 👇