Мясний пиріг з лаваша з фаршем, сиром, яйцем в духовці

М’ясний пиріг з лаваша з фаршем, сиром, яйцем, молоком в духовці простий рецепт будинку.

Інгредієнти

•Лаваш тонкий 3 шт
•Фарш курячий 500 гр
•Цибуля ріпчаста 1 шт
•Масло 2 ст. л. ростить
•Томатна паста 1 ст. л.
•Сіль і приправи за смаком
•Яйця 2 шт
•Молоко 100 мл
•Сир 150 гр

М’ясний пиріг з лаваша з фаршем, сиром, яйцем в духовці покроковий рецепт

1. Цибулю почистити і нарізати кубиками. Обсмажити на сковорідці з олією, додати томатну пасту і фарш. Посолити і додати приправи. Протушкувати під кришкою до готовности.

2. Готовий фарш викласти на лаваш (дивіться відео) загорнути рулетиком і укласти у форму для запекания.

3. В окремій мисці яйця посолити, додати молоко і перемішати. Вилити яєчну суміш зверху пирога і посипати тертим сыром.

4. Відправити в розігріту до 160 ° с духовку хвилин на 15.

Відео рецепт 👇