Норвезька вуха з вершками з червоної риби сьомги класична простий рецепт. Альберт взагалі не особливо їсть супи, але тут сам попросив приготувати саме норвезьку вуха. це дуже ситний, смачний і ніжний суп – готується досить просто.
Інгредієнти
500 мл води/овочевого/рибного бульйону
350 гр філе сьомги
350 гр картоплі
300 гр помідорів
150 гр моркви
70 гр цибулі порей
500 мл вершків 10%
рослинна олія
зелень за смаком
Норвезька вуха з вершками з червоної риби сьомги покроковий рецепт
1. Дрібно нарізаємо цибулю і настираем моркву. Помідори обдаємо окропом – знімаємо шкірку і дрібно нарізаємо. Картоплю очищаємо і нарізаємо на кубики. Філе сьомги нарізаємо на кубики.
2. На дно каструлі наливаємо трохи олії і обсмажуємо цибулю з морквою протягом 3-4 хвилин. Додаємо помідори – обсмажуємо ще минутку.
3. Додаємо воду або бульйон і доводимо до кипіння. додаємо картоплю, сіль, перець, спеції і варимо 7-8 минут.
4. Додаємо сьомгу, акуратно вливаємо підігріті вершки і варимо до готовності картоплі на повільному огне.
Відео рецепт 👇