Салат з локшиною фунчозой і овочами на сковороді

Як зробити дуже смачний Салат з локшиною фунчозой і овочами на сковороді рецепт простий. Впевнена, багато хто задається питанням, що б смачненьке і нескладне приготувати на гарнір? Мій салат з фунчозой відмінно підійде для цього! Він виходить дуже смачним, а готується буквально за 15 хвилин.

Інгредієнти

Фунчоза – 1 моток
Болгарський перець – 1шт.
Морква – 1 шт. велика
Огірок – 2 шт. великих
Селера – 15см.
Часник – 2зуб.
Соєвий соус – 50мл.
Рисовий оцет – 2ст.л.
Кунжутне масло – 1ч.л.
Сіль, перець

Салат з локшиною фунчозой і овочами на сковороді покроковий рецепт

1. Починаємо з нарізки овочів. Перець і селеру нарізаємо тоненькою соломкою, моркву і огірок можна теж нарізати, але простіше натерти на тертці для корейської моркви. Звичайна терка не підійде. ⠀

2. Далі з’єднуємо овочі, додаємо видавлений часник і заправляємо соєвим соусом, рисовим оцтом, кунжутною олією, сіллю і перцем. ⠀ Фунчозу заливаємо окропом і даємо постояти 7 хвилин, потім відкидаємо на друшляк і з’єднуємо з овочами. ⠀

3. Перемішуємо салат, даємо йому промаринуватися буквально 5-10 хвилин і подаємо як гарнір або просто як салат.

Відео рецепт 👇