Суп з курячих шийок

Суп з курячих шийок простий рецепт. Я раніше проходила повз цього продукту, а тепер подивилася на нього іншими очима. Як виявилося на курячих шийках виходить дуже смачний і наваристий бульйон для курячого супу, який не вимагає ніяких додаткових спецій крім солі і чорного перцю горошком.

Інгредієнти

На велику каструлю ~ 3 літри я беру:
▪️1/2 упаковки курячих шийок,
▪️1/2 цибулини,
▪️1 ч. л. солі
▪️3 горошини чорного перцю

Суп з курячих шийок покроковий рецепт

1. Відварюю бульйон 1,5 години. Бульйон злити і зварити знову (якщо ви так робите, я просто проціджую бульйон через сито.

2. Курячі шийки легко розділити на кісточки і м’ясо, яке знову відправляємо в суп.
Інші інгредієнти на ваш вкус.

3. З спецій: сіль і мелений чорний перець. Суп виходить ДУЖЕ насичений і вкусный.

Відео рецепт 👇