Сирне листкове печиво розсипчасте

Як зробити смачне Сирне листкове печиво розсипчасте в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

• 320 г Сир (будь-якої жирності)
• Вершкове масло 140 р
• Борошно 250 г
• Розпушувач 4 р
• Цукор 40 г

Сирне листкове печиво розсипчасте покроковий рецепт

1. Сир з м’яким вершковим маслом перетираю виделкою до однорідності. Якщо взяти знежирений сир, печиво в підсумку вийде більш сухим і хрустким. А якщо взяти сир пожирніше, печиво вийде більш м’яким. Додаю борошно з розпушувачем і перемешиваю.

2. Готове тісто не повинно липнути до рук. Робочу поверхню присипаючи борошном і викладаю тісто. Ділю його на 3 рівні частини. Беру один з шматочків, розкатую його в пласт товщиною в півсантиметра і посипаю цукром. Зверху викладаю другий шматочок тіста і теж розкачую в пласт.

3. Знову посипаю цукром. Третій шматочок тесту я розкотив окремо. Кладу його поверх решти тіста і теж посипаю цукром. Гарненько придавлюю. Довільно нарізаю пласт на порції у вигляді ромбиков.

4. Перекладаю печиво на деко, застелений папером для випічки, і відправляю випікатися на 20 хвилин при 180°С. Даю печінкою охолонути. Подивіться, яке печиво виходить м’яке всередині і цукрове зовні. Це дуже смачно, особливо з чаєм!