Як зробити дуже смачний Гарбузовий чізкейк з сиром в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 грам
213,4/9,5/10,4/20,4
⠀
Для основи:
• 200 г печива (ісп. gullon без цукру)
• 60 р. фруктового пюре (ісп. магазинне яблучне без цукру)
⠀
Для гарбузово-вершкового наповнення:
• 200 г гарбуза
• 250 г м’якого сиру (ісп. 1% жирності)
• 125 г вершкового сиру
• 20 р. кукурудзяного крохмалю
• 2 яйця
• цукрозамінник (ісп 50 р. эритритола)
Гарбузовий чізкейк з сиром в духовці покроковий рецепт
1. Попередньо приготувати гарбузове пюре. Для цього гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати на кубики, поставити в мікрохвильовку на 3 хвилини, перешкодити і поставити ще на 2-3 хвилини, потім гарбуз подрібнити блендером. Також гарбуз можна відварити або запекти в духовці. ⠀ Печиво подрібнити в блендері, додати фруктове пюре і змішати до однородности.
2. Сформувати основу для чізкейку, рівномірно розподілити по дну і боків форми, так щоб висота країв була однакова по всьому периметру. Поставити в попередньо розігріту духовку на 180 °C на 10 хвилин. ⠀
3. Для гарбузово-вершкового наповнення змішати всі інгредієнти в окремій ємності, перелити у всередину основи, трохи потрясти, для того, щоб маса рівномірно розподілився і всередині не залишилося повітря. ⠀
4. Чізкейк поставити в попередньо розігріту духовку на 180 °C на 50 хвилин. Нижче поставити деко з водою. Готовий чізкейк залишити остигати при кімнатній температурі, потім прибрати в холодильник на 4-5 годин. ⠀ Приємного апетиту!