Як зробити паску в мультиварці редмонд на дріжджах простий рецепт.
Інгредієнти
(Рецепт розрахований на мультиварку 3 літрів)
🔹Молоко — 125 мл
🔹Дріжджі сухі — 1 ч. л.
🔹Цукор — 75 г
🔹Яйця — 2 шт.
🔹Сіль — щіпка
🔹Ванілін — щіпка
🔹Вершкове масло — 50 г
🔹Борошно — 300 г (+-)
🔹Родзинки — 50 р
🔹Цукрова пудра — 50 г
🔹Лимонний сік — 0,5 ст. л.
паску в мультиварці редмонд на дріжджах покроковий рецепт
1. Підігріваємо молоко до теплого. Додаємо 1 ст. л. цукру, дріжджі, добре перемішуємо. Додаємо 150 г борошна, добре перемішуємо і залишаємо в теплому місці на 30 хвилин. Відокремлюємо білки (один залишаємо для глазурі) від жовтків. Жовтки розтираємо з цукром. Білки збиваємо з дрібкою солі в пишну піну. У піднялася опару додаємо жовтки з цукром і збиті білки, акуратно все перемешиваем.
2. Потім додаємо розм’якшене вершкове масло. Просіяне борошно, ванілін і замішуємо тісто. Тісто має бути м’яким. Накриваємо тісто чистим рушником і залишаємо в теплому місці на 30-40 хвилин. Родзинки заливаємо гарячою водою на 10-15 минут.
3. Просушуємо на паперовому рушнику. Додаємо родзинки в тісто вимішуємо. Чашу мультиварки змащуємо олією і викладаємо тісто. Включаємо функцію підігріву на 60 хвилин. Коли тісто підніметься, встановлюємо режим «Випічка» і випікаємо 1 годину 30 минут.
4. Глазур: яєчний білок збиваємо разом з цукровою пудрою до білих стійких піків (в кінці додайте 0,5 ст. л. лимонного соку). Паска покриваємо вийшла глазур’ю і прикрашаємо. Приємного апетиту!